FAQ

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen via onze webshop jewelty is eenvoudig, snel en vertrouwd. Wij doen onze uiterste best om er voor te zorgen dat onze website voor iedereen te bedienen is, mocht u toch vragen hebben over het bestelproces, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of email. TEL 056/614119

Ik vind een bepaald product niet?

Als u een bepaald juweel niet vind op onze webshop kan u ons altijd hiervoor contacteren.

Kan ik de producten ergens bekijken?

U kan altijd bij ons langskomen in de winkel om de juwelen te komen bekijken. Adres: Indochine Wellness - Joannes Huyslaan 35 - 8790 Waregem.

Op welke wijze kan ik betalen?

U kan gebruik maken van een overschrijving of via Visa of mastercard

Komen er verzendkosten bij?

Als het bedrag onder de 100 euro is, betaald u 5 euro verzendingskosten. Als u meer dan 100 euro besteld zijn de verzendingskosten gratis. Verzendingen worden ofwel met de post ofwel met GLS verstuurd.

Hoe snel krijg ik mijn bestelling?

Als het product of juweel in voorraad is proberen wij u dit te versturen binnen de 48 uur na ontvangst van uw betaling. Indien het product niet in voorraad is gelieve ons te contacteren voor een leveringstermijn.

Hoe zit het met garantie of herstellingen?

U heeft op de juwelen van Jewelty een garantie van 3 maanden. Wij proberen steeds het nodige te doen om de juwelen te herstellen indien nodig. U stuurt dan de juwelen op in een postpakket of u kan langkomen in de winkel in Waregem.  

 

From a satisfied client

The delivery was very fast and correct. Nice jewellery.

Anne Hudson

You can pay with

You can pay with banktranfer.

You can pay with

Our newsletter

You want to receive a Newsletter? Register